Kinderopvang in Dordrecht - Kinderopvang Dordrecht
15603
page-template-default,page,page-id-15603,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Kinderopvang in Dordrecht

Centraal gelegen kinderopvang in Dordrecht

Kinderdagverblijf Zandvlinder biedt in Dordrecht kinderopvang.

Zandvlinder ligt in de wijk Crabbehof en is goed te bereiken via de A15 / A16 en de N3. Daarnaast kunt u makkelijk bij Zandvlinder komen indien u reist met de trein (Station Zuid), bus (winkelcentrum Crabbehof) of brommer / fiets.

Als u met de auto komt kunt u voor de deur gratis parkeren.

 

Betrokken én betaalbaar

De behoefte aan warmte en veiligheid staat bij het Kinderdagverblijf Zandvlinder centraal, met daarbij voldoende activiteiten voor ontwikkeling en plezier. Op de kinderdagverblijven werken wij met uitdagende activiteitenprogramma’s waarmee onder andere de taalontwikkeling van de kinderen wordt gestimuleerd. Onze medewerkers betrekken u als ouder hier graag bij!

 

Kinderopvang en buitenschoolse opvang bij u in de buurt

Op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Dordrecht bieden onze betrokken en enthousiaste pedagogisch medewerkers u kwalitatieve kinderopvang. Zij staan elke dag klaar voor uw kind en ondernemen leuke activiteiten vanuit jarenlange pedagogische ervaring. Hierbij wordt gefocust op persoonlijke aandacht en de ontwikkeling van het kind.